Gratis verzending in België & Nederland 7 op 7 customer support 30 dagen bedenktijd Verzending binnen 24u
Gratis verzending in België & Nederland 7 op 7 customer support 30 dagen bedenktijd Verzending binnen 24u

Dropset Pin

Dropset pins zijn handige fitnessaccessoires die naadloze gewichtsovergangen mogelijk maken, wat je trainingsefficiëntie verhoogt. Ze helpen bij spiergroei door herhaalde spanning op de spieren zonder onderbrekingen. Dropset pins worden onder de standaard gewichtspinnen geplaatst en vereenvoudigen het veranderen van gewichten. Ze stimuleren het doorzettingsvermogen en helpen je je fysieke grenzen te verleggen. Het resultaat is een intensere en effectievere workout.

 39,99

Product lengte: 15 cm
Product diameter: 3.5 cm
Product gewicht: 95 g
Pin: 10 mm
Gratis verzending in België en Nederland. Alle bestellingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen geleverd.
U kunt uw bestelling gratis retourneren binnen 30 dagen. Meld uw retour aan via info@onelifeathlete.be.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
Benjamin
Knallen met deze pins

Makkelijk te gebruiken, netjes verpakt, kwaliteitsvol product en kan het gewicht zeker aan.
One life athlete maakt ook handige filmpjes voor het gebruik van zijn diverse producten. Groei is sindsdien veel beter te merken. 😁 doe zo voort !!!

P
P.D.
Dropset pins

Onlangs dropset pins aangekocht bij One Life Athlete. De burn die ik nu voel bij een dropset is enorm! Mijn vrienden schrokken er ook van hoe een positief effect dit heeft op de blijvende spanning bij een dropset!

Dropset Pin FAQ'S

Een dropset is een geavanceerde trainingsmethode binnen krachttraining waarbij je dezelfde oefening meerdere keren achter elkaar uitvoert met verlaagde weerstand (gewicht) zonder pauze. Het is een trainingsmethode waarbij je direct na het voltooien van een set oefeningen het gewicht verlaagt zonder rust, waardoor je spieren op een intensievere manier worden belast. Het doel van een dropset is om je spieren tot uitputting te trainen en de spiervezels op verschillende manieren te stimuleren, wat kan leiden tot verbeterde spiergroei en krachtontwikkeling.
Een Dropset Pin is een fitnessaccessoire dat wordt gebruikt om dropsets efficiënt en zonder onderbrekingen uit te voeren tijdens krachttraining. De Dropset Pin is ontworpen om het proces van het aanpassen van gewichten tijdens een dropset vlot en moeiteloos te maken. Het is meestal een metalen pin of haak die je in de gewichtsstapel van fitnessapparatuur plaatst. Hierdoor kun je snel wisselen tussen verschillende gewichten zonder de noodzaak om halterschijven handmatig toe te voegen of te verwijderen.
1. Bepaal je startgewicht: Kies het gewicht waarmee je je set oefeningen wilt beginnen. Dit zou doorgaans een gewicht zijn waarmee je een beperkt aantal herhalingen kunt doen voordat spierfalen optreedt. Plaats hier de eerste dropset pin.
2. Bepaal het dropset gewicht: Vóór aanvang van je oefening, kies je het gewicht waarnaar je wilt afzwakken en plaats je daar de tweede dropset pin. Ten slotte stel je het laagste gewicht vast en voeg je de standaard pin toe aan de gewichtsstapel.
3. Begin je set: Voer de oefening uit met het door jou gekozen startgewicht tot je het punt van spierfalen bereikt. Dit is het moment waarop je niet meer in staat bent om een correcte herhaling uit te voeren met goede vorm.
4. Pas het gewicht aan: Laat het gewicht geleidelijk zakken totdat het in contact komt met de gewichtstapel. Op dat moment zal de dropset pin automatisch vrijkomen. Hierdoor wordt het gewicht verlaagd naar een niveau onder je startgewicht.
5. Ga door met de oefening: Begin onmiddellijk met het uitvoeren van de oefening met het lagere gewicht. Doe zoveel herhalingen als je kunt tot je spierfalen bereikt.
6. Herhaal stap 4 & 5.
De Dropset Pin is gemaakt van hoogwaardig kunststof & metaal. Ze zijn 15 cm lang en 4 cm breed.
De Dropset Pin is geschikt voor gebruik bij alle fitnessmachines die werken met een gewichtsstapel. Hierdoor kun je bij een breed scala aan oefeningen de dropset techniek toepassen. Denk aan oefeningen zoals: leg press, lat pulldown, chest press, leg extension, bicep curl, tricep pushdown,..